Notícies

CLUB PITCH AND PUTT I PÀDEL LLEIDA

Dimarts 4 de Febrer de 2020

El Club Pitch&Putt i Pàdel Lleida... Més que un Club!!

1A JORNADA RANKING INDIVIDUAL-2019

Dilluns 3 de Febrer de 2020

Fantàstic cap de setmana celebrant la 1a prova del Ranking Individual on els jugadors han gaudit al màxim d'una diada plena de reptes!!

Els guanyadors en la Categoria Scratch han estat: en Joel Girbau amb 38 Punts i en segona posició en Sebas Moreno amb 37 Punts. En la Categoria Hcp. els guanyadors han estat: en Lluís Monge amb 42 Punts i en segona posició l’Albert Esteve amb 41 Punts .

Boles d’aproximació – Forat 2 paletilla el guanyador ha estat en Victor Moscatel i el guanyador al Forat 17 Paraïgues Golf Cobra ha estat en Fernando Guiu.

Moltes felicitats als guanyadors i gràcies per la vostra participació.

Ens veiem en la 2a jornada del Ranking Dobles Montserrat  Òptics, dies 22, 23 i 24 de Febrer!!! FOTOS I RESULTATS

NEW!! NEW!! NEW!!

Dimecres 29 de Gener de 2020

El nostre Club Par3 Pitch&Putt i Pàdel Lleida disposa d’un terreny de 10 hectàrees, 3 recorreguts de 18 forats, un ampli camp de pràctiques que inclou 18 sortides en la zona de tir, 2 d’Approach, 2 de Putting green, 2 pistes de pàdel, vestuaris amb dutxes habilitades, zona de jocs per als més petits i tot, amb un excel•lentíssim servei de restaurant-cafeteria amb terrassa, escola de nens i d’adults amb un equip de professionals especialitzats de gran experiència en el terreny.

 

A més de millorar  les nostres instal•lacions, dia a dia treballem per vosaltres per a millorar els nostres serveis.

NEW!!!

Ens complau d’informar-vos que a partir del proper mes de Febrer, els nostres Socis del Club, també, podreu gaudir de les pistes de Pàdel.

 

Per mes informació consulteu a recepció.

 

                          

671 notícies a Notícies. Mostrant de la 13 a la 15